under555 10 Napisano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Cześć Wszystkim, szukam bezprzewodowego małego odkurzacza tylko i wyłącznie do odkurzania samochodu. Kiedyś jeden miałem ale tragicznie źle zasysał wiec w praktyce nadawał się tylko na śmietnik. Jaki odkurzacz tego typu polecacie tak do 300zł? Zależy mi na 3 rzeczach 1. różne ciekawe końcówki przydatne do odkurzania auta - np. miotełka, szczelinówka itp. 2. najlepsza możliwa w tej cenie siła ssania (dajcie znać czy w ogóle sensowne ssanie w tej cenie da sie wyrwać - nie oczekuję,że wykładzinę w aucie mi odkurzy idealnie tj. wbity wdeptany kurz etc. ale niech to ma sens) 3. Akumulator wystarczajacy na 20-30 minut - da się tak? bo pewnie jak zaczałbym z jakimiś wymiennymi akumulatorami kombinować to budżetu by nie starczyło. Możecie takze podać jakieś droższe niż 300zł modele ale musza być bardzo warte swojej ceny - wtedy rozważę kwestię. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
grzech1991 174 Napisano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 Najlepiej to kupić dysona / odpowiednik dysona - będzie do domu i do auta. Ja używam obecnie electroluxa z końcowkami do auta. Teraz bym kupił dysona / odpowiednik dysona. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Niestety wszystkie te małe odkurzacze bezprzewodowe do auta to kupa i szmelc ,to się nadaje do zebrania okruchów po chipsach ,a nie do sprzątania auta . Miałem kilkanaście modeli takich wynalazków od black&decker po jakiegoś boscha wszystkie na jedno kopyto . Jak chcesz coś co naprawdę odkurza to inwestuj w DOBRY odkurzacz najlepiej piorący to sobie latem wypierzesz tapicerkę . Edytowane 11 Czerwca 2023 przez raiders Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2023 Sam jestem chętny na jakiś. Mi wpadł w oko worx. Ale ponad budzet z aku i ładowarką Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts