carl22 4 Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Szukam myszy hybrydowej (żeby była bezprzewodowa i przewodowa), do 300zł, max 400zł o ile naprawdę się opłaci. Aktualnie korzystam z jakiegoś iboxowego gówna biurowego, która szwankuje, więc potrzebuje czegoś dobrego. Chwyt jaki mam to palm-grip. Mysz będzie używana do takich gier jak np. rust Nie mam jakiś większych wymogów co do liczby przycisków czy DPI, tutaj raczej może być standard. Ważne, by była dobra i scrol się w niej nie rozleciał po miesiącu, bo ostatnio mam pecha do scrolli w myszkach. Jakaś solidna sprawdzona konstrukcja, mogą być świecidełka. Cytuj Link to post Share on other sites
grzech1991 174 Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Kone air, nie proWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Logitech G pro Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts