mirage 19 Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Witam. Poszukuję kabli lub przedłużek kabli w oplocie, ale jak się okazuje trudnych do dostania. Po prawdzie najbardziej zależy mi na przedłużkach/kablach zasilających sata w białym oplocie. Jedyne które znalazłem do DUTZO w Proshopie za 45 plnów (wydają mi się być dość drogie). Fajnie byłoby też znaleźć przedłużacz 4 pin PWM w białym oplocie. Znacie kogoś kto może wykonuje takie przedłużki (komu można zaufać) i bierze za to sensowne pieniądze? Mam kilka kabelków do uzupełnienia jeszcze w budzie... Edytowane 7 Czerwca 2023 przez mirage Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Hej.Podepnę się pod temat,też szukam do płyty głównej i karty graficznej. Interesuje mnie kolor biały Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 U majfrendów do wyboru do koloru. Mobo + 2xGPU wychodzi około 110zł. https://pl.aliexpress.com/item/1005005217971506.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts