Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jaka podkładka pod mysz do deathadder v3?

Dodam, że wcześniej nie korzystałem z żadnych podkładek..

Najlepiej by ktoś polecił coś z oferty razera z czym miał już wcześniej doświadczenie albo innych znanych producentów, bo widzę, że w razer nie maja miękkich mat. Dobrze jakby ktoś się wypowiedział czym sie różnią miekkie twarde maty które są dla kogo gram głównie w lola na dużym dpi

Edytowane przez VonV3in

Genesis robi spoko podkładki. 

Bierz cokolwiek byle obszyta, czarna i będzie git. 

Nie chcesz obszytej, w Ikei są fajne podkładki, mięsiste, co ja uznaje za dużą zaletę bo akurat nie lubię dźwięku uderzania myszki o podkładkę, a przy low sense z jakiego korzystam ruchów jest dużo. 

Niestety nie są obszyte, ale jak za 3-4 dychy to imo jest spoko. Fajne w dotyku :rotfl:

Speed, control, olej to wszystko. 

Teoretycznie schodzi się to do różnicy, że control stawia nieco większe opory przy ruszaniu myszką, a speed, myszka bardziej się ślizga.

Wiesz co? Dopóki nie położysz dwóch podkładek obok siebie i namacalnie nie poczujesz różnicy, czy dasz 40 zeta za Genesis czy 200 za jakieś top pro sro wtf - różnica będzie tylko w portfelu i samopoczuciu. 

Bierz zwykła czarną i będziesz zadowolony. 

Ja przerobiłem podkładki od 20-kilku złotych za Genesis, po qck plus, po jakieś cuda mionix za 200 zeta. 

Teraz mam jakieś 2 podkładki jedna na drugiej XXL(bo miękko) i jestem mega zadowolony.

Tak jestem wymagającym użytkownikiem jeżeli chodzi o peryferia i musi wszystko mi pasować inaczej leci na zwrot. 

Jednakże tu przekonałem się naocznie że nie ma sensu przepłacać. 

Tą wrzucam do wanny, mydło, gąbka, obficie oplukać, na patyk z suszarki i następnego dnia jak nowa - a nie ma lekko w miejscu gdzie leży. Dzieciaki normalnie jedzą, rozlewana jest cola, mleko, okruchy z całego dnia. 

Edytowane przez wid3l3c
Napisano (edytowane)

Spoko niech sie jeszcze ktoś wypowie

Do lola to chyba większa precyzja, mały poślizg, szklane i plastikowe to bardziej do fpsow?

wid3l3c a co byś powiedział na Gigantus V2?

Edytowane przez VonV3in