kuziu 4 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Cześć. chce zrobić aktualizacje firmware mojego hd103sj ,dysk jest z grudnia 2010 ,przed podłączeniem pod z68 wole wgrać wszystko żęby nie było problemów. mam taki problem mały z usb pendrive obecnie nie mam go pod ręką i chciałem zrobić boot na płycie dvd ,pliki potrzebne w zasadzie mam ,ale wolę zaczerpnąć wiedzy od kogoś z forum z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
error3 8 Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Nie rozumiem do konca jakie jest pytanie. Jesli chodzio o zrobienie updateu z plyty DVD to nie bedzie zadnego problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
kuziu 4 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 chodzi mi o to jak zrobić botowalną płytę dvd z plikami ,do usb jest dużo opcji ,a ja w nagrywaniu dvd czy cd botowalnych nie jestem obeznany Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) To w dyskach twardych da się wgrywać nowy firmware? Co ten nowy niby poprawia (też mam F3)? Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez regist88 Cytuj Link to post Share on other sites
emdziej 104 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 To w dyskach twardych da się wgrywać nowy firmware?Zaskoczyłeś mnie guruAMD ...pamiętasz barki 11 W każdym kombajnie do jarania jest opcja płytki botowalnej (np.NERO) ale z pena łatwiej i bez jarania <pozdro> Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No to widzisz, człowiek uczy się przez całe życie. Dysk kupiłem dosyć niedawno, a więc pewnie mam najnowszy Firmware Cytuj Link to post Share on other sites
kuziu 4 Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 lepsza kompatybilność z p67/h67 z botowaniem dvd już sobie częściowo poradziłem ,brakuje mi jedynie plików z komendą startową ,te od usb nie pasują w ultraiso są marne formaty. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts