krakow2000 9 Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Witam Był temat ze słuchawkami, kupiłem AKG K240 Studio i jestem MEGA HAPPY z tego sprzętu. No ale nie można cały czas w słuchawkach więc... padł pomysł "są słuchawki to czas na głośniki"... no i tak się tu znowu znalazłem. Głównie słucham muzyki czy to youtube czy inne tego typu, nawet grając w gry (single) praktycznie nigdy nie mam włączonej muzy tylko wolę swoje słuchać. Tak więc, poszukuję w miarę rozsądnych głośników do kompa i słuchania muzy... pomieszczenie może 2x3metra, odległość od monitora/kompa to z jakie 0.5+ metra, nie słucham głośno muzyki ale też nie słucham cicho więc aby dobrze grało. Nie wiem czy warto kupować do tego kartę dźwiękową... ASRock B460M PRO4 płyta mojego kompa ... głośniki myślę 2+1 to max co mi trzeba ALE nie znam się na tym ni w ząb. Słuchawki dobrze doradziliście to może uda się z głośnikami. Cytuj Link to post Share on other sites
krakow2000 9 Napisano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Co do kwoty to raczej nie ma co szaleć przy takiej odległości i tak "obszernemu" pomieszczeniu. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2023 Kup jakieś monitory studyjne na ten metraż. Cytuj Link to post Share on other sites
krakow2000 9 Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 15 godzin temu, cooger napisał: Kup jakieś monitory studyjne na ten metraż. ooo pierwsze o tym słyszę, muszę poczytać, dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts