videocs6 3 Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 Cześć. Będę brał udział w szkoleniu po angielsku. Czy znacie aplikacje / programy, które za pośrednictwem telefonu lub innego dedykowanego urządzenia mogą przetłumaczyć na jeżyk polski słowa prowadzącego w czasie rzeczywistym lub zbliżonym z opóźnieniem. Przychodzi Wam coś do głowy. Widziałem często w sieci, że takie rzeczy były promowane, ale teraz nie mogę ich namierzyć. Cytuj Link to post Share on other sites
domek 2 Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 długopis z tłumaczem ciekawy jest Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 13 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, domek napisał: długopis z tłumaczem ciekawy jest "Wszystko to za sprawą czytnika, który analizuje tekst, a następnie tłumaczy go na wybrany przez nas język wyświetlając zdania na małym ekranie". Czy jest taki długopis, ale reagujący na wypowiadane - a nie pisane słowa? Cytuj Link to post Share on other sites
domek 2 Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 7 godzin temu, videocs6 napisał: "Wszystko to za sprawą czytnika, który analizuje tekst, a następnie tłumaczy go na wybrany przez nas język wyświetlając zdania na małym ekranie". Czy jest taki długopis, ale reagujący na wypowiadane - a nie pisane słowa? O TO MI CHODZI https://www.amazon.pl/Tlumacz-tlumaczenia-zeskanować-przeczytać-czasopisma/dp/B08HSVMLR3 https://www.cool-mania.pl/gadzety/najlepsze-tlumaczenia-elektroniczne-online-i-offline/dlugopisy-skanujace-tekst Cytuj Link to post Share on other sites
videocs6 3 Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 To może inaczej zadam pytanie. Załóżmy ma nagranie dźwięku w języku angielskim. Czy jest aplikacja, która przełoży mi słowa na tekst, abym mógł dalej wrzucić go do translatora i przetłumaczyć całość? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts