Skocz do zawartości

Laptop do grania w surgeon simulator 2

Recommended Posts

Witam.

Potrzebuję kupić siostrzenicy laptopa do grania. Niestety nie mam kilka koła więc będzie używka.

Jestem kompletnie zielony jeśli o to chodzi stąd ten post. Wiem, że banalne pytania zadam ale zadam.

Wymagania gry to

System operacyjnyWindows 7 / 8 / 10. System operacyjnyWindows 10 (64-bitowy)

ProcesorIntel Core i3-3225 z taktowaniem 3,3 GHz. ProcesorIntel Core i5-4670.

Pamięć RAM4 GB. Pamięć RAM8 GB.

Karta graficznaNVIDIA GeForce GTX 460. Karta graficznaNVIDIA GeForce GTX 770.

Wersja DirectX11. ...

Te drugie to zalecane pierwsze minimalne.

Chodzi mi głównie o grafikę czy karta graficzna Iris Xe da radę ? Czy mam się kierować ile karta ma Gb ?

Czy gdyby chciała grać w inne gry do których zalecają gtx 1050 to ten Iris pociągnie grę na niskich ustawieniach ?

https://allegro.pl/oferta/laptop-dell-i5-6440hq-16gb-256gb-ssd-nvidia-win11p-13469011354 - czy ten laptop da radę w dzisiejszych grach z taką kartą graficzną ?

Cześć

Mam lenovo z 940mx na ddr5 na początku musisz wiedzieć że 940mx występował w 2 wersjach jedna z ddr3 druga z ddr5 i ta na ddr to tragedia, napisz do sprzedającego jaka tam jest?

Druga sprawa to napisz ile masz kasy do wydania na tego laptopa?

Trzecia sprawa to na minimalnych spokojnie zagra na 940mx ddr5

• 2 tygodnie później...

Laptopy Dream Machines są często polecane ze względu na swoją wydajność, jakość wykonania i stosunek ceny do jakości. Marka ta jest szczególnie popularna wśród graczy, ponieważ oferuje modele wyposażone w karty graficzne Nvidia i procesory Intel, które zapewniają wysoką wydajność w grach.