Baurus 2 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 http://www.wykop.pl/link/838585/vobis-pl-ustawia-konkursy/ Tutaj wykop, w nim wszystko opisane jaki vobis.pl ma stosunek do klientów fanów. Jedno słowo na to zachowanie: SWOŁOCZ Na razie jest 60 "wykopnięć" bardzo liczę na forumowiczów benchmark.pl (chociaż na kilka "wykopów") Dodam, że przed dodaniem wykopu kontaktowałem się(próbowałem w zasadzie kontaktować bo odpisała tylko rzecznik prasowa) z działem obsługi/sekretariatem/rzecznikiem prasowym. Jednak przybrali oni strategię nabrania wody w usta. Jedynie rzecznik prasowa napisała coś w stylu: Nic nam nie udowodnisz gówniarzu. Dodam jeszcze, że wstrzymywałem się z dodaniem tego wykopu ponad miesiąc, ale miarka się przebrała gdy usunięto moje posty i wyłączono możliwość dodawania postów. No błagam, toż to za komuny nie było czegoś takiego. Jednak nasi dziadkowie mieli o co walczyć, teraz mogę wyrazić swoją opinię bez obawy, że ktoś z vobis.pl może skasować taki wykop czy jak podczas II WŚ/komuny wejść do domu i aresztować mnie i całą rodzinę. Chwała poległym Powstańcom Warszawy! Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Używasz facebooka to tak masz Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 @UP Już niedługo A co do praktyki Vobisu, cóż... Chamstwo i tyle. Wg mnie temu konkursowi powinien przyjrzeć się rzecznik ochrony konkurencji i konsumentów. Cytuj Link to post Share on other sites
Baurus 2 Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 @UP Już niedługo A co do praktyki Vobisu, cóż... Chamstwo i tyle. Wg mnie temu konkursowi powinien przyjrzeć się rzecznik ochrony konkurencji i konsumentów. Próbowałem się kontaktować, ale tam jest masakra. Automatyczna odpowiedź i czekaj bracie do us@nej wiosny. Ale jak ktoś ma kontakt, gdzie można w miarę szybko otrzymać odpowiedź to będę wdzięczny. Pozdrawiam Witam jeszcze raz. Mam taki pomysł, aby forumowicze wrzucili ten wykon na fanpage vobisu: http://www.facebook.com/Vobispl?ref=ts Ciekawe czy Was też zablokują za używanie "niecenzuralnego słownictwa". Cytuj Link to post Share on other sites
maggi 1 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Baurus - nie wygrałeś w konkursie i wylewasz swoje żale... na forum związanym z konkurencją Vobis Nie mogę o Vobis złego słowa powiedzieć - kiedyś znalazłam błąd na ich stronie i napisałam maila. Odpowiedź dostałam po paru godzinach i w "nagrodę" Nortona Internet Security, który był wtedy wart prawie 200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Już niedługo Ale by było fajnie. Ciekawe ile osób popełniłoby samobójstwo... Cytuj Link to post Share on other sites
kiedons 2 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Hehe ale wiocha, nie dość że ceny mają z kosmosu to jeszcze takie coś Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts