Monos23 2 Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Czesc,planuje w najblizszym czasie zainstalowac Windows'a 7 Ultimate i zwiazku z tym,mam pytanie gdzie znajduje sie w XP katalog z profilem Chrome i gdzie potem w 7 wkleic te dane ???? Cytuj Link to post Share on other sites
Spirit 3 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Sprawdź w C:/Document and settings/"Nazwa użytkownika"/ i posprawdzaj foldery. U mnie w siódemce jest w folderze "App data", w XP powinno być w "Dane aplikacji" czy jakoś tak to się nazywa. Oczywiście w tych folderach sprawdzaj także podfoldery. EDIT: Przepraszam za odkop, nie spojrzałem na datę. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Niezły odkop Po co zaglądałeś na poprzednią stronę w tym podforum? ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts