headshoot 0 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam, bardzo proszę o wycenę płyty Biostar TA790GX A3+, płyta używana z ważną gwarancją do 29.01.2013 , pełen komplet z oryginalnym pudełkiem i sterownikami, stan bardzo dobry (napisałbym idealny, ale wiadomo, że nie ma idealnych rzeczy), na całej powierzchni płyty, kondensatory polimerowe, żadnych uszkodzeń czy innych wad ukrytych, na tej płycie bez problemu odblokowałem rdzenie i L3 w kilku procesorach, takich jak Athlon II X3 425-445 oraz Phenom II X2 555 jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na PW. Opis płyty http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/content.php?S_ID=395 http://img402.imageshack.us/img402/3519/b450240005.jpg Pzdr Cytuj Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Sądzę że płytka na dzień dzisiejszy warta maks 180zł. Cytuj Link to post Share on other sites
headshoot 0 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Sądzę że płytka na dzień dzisiejszy warta maks 180zł. Sądzę, że jesteś niedoinformowany. To nie jest jakiś tam Asrock czy Gigabyte, tylko jedna z lepszych dostępnych płyt pod AM3 . Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez headshoot Cytuj Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Sprzedaję takie rzeczy na co dzień i wiem co mówię Cytuj Link to post Share on other sites
headshoot 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ja też sprzedawałem i sprzedaję dużo różnych rzeczy i wiem co piszę Cytuj Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Zobaczymy jak Ci aukcja pójdzie, oczywiście życzę Ci dobrej sprzedaży, może znajdzie się jakiś chętny. Szkoda tylko że nie ma nowych biosów. Cytuj Link to post Share on other sites
headshoot 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Zobaczymy jak Ci aukcja pójdzie, oczywiście życzę Ci dobrej sprzedaży, może znajdzie się jakiś chętny. Szkoda tylko że nie ma nowych biosów. Zobaczymy jak mi aukcja pójdzie, póki co 3 osoby obserwują, jak nikt nie kupi to nie będę miał żalu, bo to świetna płyta. Cytuj Link to post Share on other sites
adson993 8 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ja też sprzedawałem i sprzedaję dużo różnych rzeczy i wiem co piszę Skoro wiesz co piszesz i jesteś takim znawcą to po co się pytasz ile jest warta? Wgl. nie ten dział... Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Lepszego gigabyte'a na 790 kupiłem za 160zł od ręki ten biostar nie więcej jak 200zł Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Bany_krk Cytuj Link to post Share on other sites
headshoot 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale przecież nie kupicie tej płyty, więc po co się udzielacie? ja już zasięgnąłem potrzebnych informacji i wasze wypowiedzi są tutaj zbędne. oczywiście najlepiej jakbym oddal płytę za darmo to byście się rzucili jak wściekłe wygłodzone psy na nią... ale tak to nie nie, nie kupiłbym jej..., takie to forum, że same 10-13 latki tutaj siedzą. Temat do zamknięcia. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez headshoot Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) http://allegro.pl/listing.php/search?category=4226&sg=0&description=1&order=p&string=790gx&change_view=1¶ms_top_cookie=635c8699ec6a48ca70780f0e041b45ce82fe39d8 Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez Bany_krk Cytuj Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Uważaj kolego na słowa, po co zakładałeś temat skoro wszystko wiesz najlepiej?? Cytuj Link to post Share on other sites
headshoot 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Uważaj kolego na słowa, po co zakładałeś temat skoro wszystko wiesz najlepiej?? Ty, kolego, nie tym tonem, kto ty jesteś tutaj co? za experta się robisz? bo mnie bawią twoje wypowiedzi, idź gdzie indziej nabijaj posty. Założyłem temat po to zebrać potrzebne mi informacje i co potrzebowałem to już mam, drażnią mnie wasze wypowiedzi nic już nie wnoszące do tematu, bo jest on nie aktualny, a ty system , widzę, że w każdym temacie robisz się za experta a przy tym kretyna z siebie, co ty masz jakieś problemy z sobą? przecież ja wiem tyle co ty i może więcej, nie musisz się tu już udzielać. jak chcecie to se kupcie gigabite'y, asus'y itp. nikogo nie namawiam do zakupu, płyta jest na aukcji, można sobie obejrzeć. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez headshoot Cytuj Link to post Share on other sites
system 64 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 przerażenie mnie ogarneło. powiedziałbym coś ale już nie chce mi się, osłabiłeś mnie trochę, żyj w swoim świecie, ciekawe czy ktoś Cię lubi na co dzień?? Cytuj Link to post Share on other sites
headshoot 0 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Obawiam się chłopaku, że ty masz ze sobą większy problem... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts