staszkastara 0 Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 witam. zrobiłem ostatnio upgrade komputera i kupiłem między innymi nowe chłodzenie. Aktualnie mam Fractal Desine Define C i AiO chciałem zamontować na górze obudowy ale chłodnica koliduje z pamięcią RAM więc zamontowałem ją na przód obudowy. Narazie wszystko działa ale w okolicach czerwca chcę kupić kartę graficzną i nie będę miał na nią miejsca. Chcę mieć pewność że nowa obudowa pomieści chłodnicę na górze i będę miał dużo miejsca na kartę graficzną. Czy w obudownie Fractal Designe POP XL da radę tak zrobić? Inną obudowę która mi siedzi jest Lian Li O11 Dynamic i zamontowanie AiO na boku obudowy. Budżet niby mam 750 zł ale jak mogę wydać mniej z chęcią to zrobię Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Jakie masz te pamięci? Wejdzie https://pcpartpicker.com/b/ZNcTwP Cytuj Link to post Share on other sites
staszkastara 0 Napisano 4 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 (edytowane) Mam Patriot Viper. Nie są jakieś olbrzymie ale mi przeszkadzają. Jak widzę zdjęcia to mogę jeszcze drugą chłodnice zamontować i dalej będzie miejsce . To obudowę już mam teraz czekać na 4070 albo coś od AMD. Dzięki za odp. Pozdrawiam Edytowane 4 Marca 2023 przez staszkastara Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts