Skocz do zawartości

Prosze o doradzenie, dziwny problem

Recommended Posts

7 godzin temu, Sebaszewa93 napisał:

Mozecie mi odpowiedziec, czemu ten gosc ma takie spadki 1%low na tym benchmarku? Ten procek ma takie jazdy z 1% czy to jakis marketing benchmark i nie ma co sie tym sugerowac? Bo to jest az nie mozliwe, ze mu tak 1% lata @adivxv @Rebelmind 

Według mnie to nie wina CPU, tylko czegoś innego.

• Popieram 1

Sluchaj, a co do dzwieku.. moglbys doradzic co lepsze: ASRock B450 STEEL LEGEND i kupienie oddzielnej karty czy lepiej ASUS Rog Strix B550-A Gaming i w zupelnosci wystarczy ta integra.  Mam sluchawki isk hd9999, a czytalem, ze czerpia duze korzysci z lepszego zrodla, zalezy mi na tym, zeby byl srodek dobry(te sluchawki troche wlasnie maja z tym problem i polepszenie srednicy by sie przydalo) i separacja dzwiekow lepsza (chodzi tylko o gry). @adivxv

Edytowane przez Sebaszewa93

To jest podobna jakość ale Asus jest pewniejszy pod tym względem i chyba ciut lepszy.Zasada jest prosta w audio, im więcej wydasz, tym więcej zyskasz. Oczywiście ma to swoje granice żeby w jakieś absurdy nie wpaść czy niepotrzebnie za dużo wydać. Do tych słuchawek spokojnie warto dokupić wzmacniacz słuchawkowy za 500-1500 zagra to lepiej jak interga. I w tym wypadku więcej wydasz, lepszy dźwięk będziesz mieć.Oczywiście  jeśli Ci słoń na uszy nie nadepnął, bo takich tez jest sporo, co w dodatku słuchają sprzętu, a nie muzyki.

Edytowane przez adivxv
  • Lubię to 1

Ponoć ziemia jest płaska, Edyta Górniak ma 3000+ lat licząc czasem nielinearnym, a w 10. sekundzie słychać strzały. Jeśli z percepcją rzeczywiści jest Ci nie po drodze to możesz wykreować własną. 

• Haha 1

Nie miałem 5800X3D (muszę chyba sobie to wpisać w profil / awatar), ale te pojedyncze przypadki spośród moich znajomych mają 'rodzynka' na B550.

Rodzynek kosztuje 1525 pln w krs najtaniej obecnie, steel legend B450 zaś tj 500 pln. Ja bym w tej chwili nie dał 2000 PLN za taki zestaw, gdzie za te same pieniądze masz 13600kf i Asusa B660... 

• 2 tygodnie później...

Ja bym na twoim miejscu się wstrzymał jeszcze trochę ,miesiąc/dwa i być może pojawią się testy. Wszystko wskazuje na pełniejsze wykorzystanie silnika 3D cache ale czas pokaże jak to będzie w praktyce.

• Popieram 1