JajoJajeczko 0 Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Witam, Dostałem od znajomego za darmo kartę z tematu - Zotac NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB GDDR5 Działała wiele lat (od 2017 roku kiedy kupił ją nową) niestety tydzień temu stwierdziła że się zepsuje. Z kartą w kompie Windows się uruchamia (słyszę dźwięk uruchamiania) ale jest czarny obraz, do tego karta natychmiastowo rozkręca wentylatory na pełne obroty. Czy z tą kartą można jeszcze coś zrobić? Myślałem o piekarniku ale to loteria a naprawa wydaje się nieopłacalna biorąc pod uwagę że karta kosztuje teraz na Allegro 300zł Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 3 Marca 2023 Udostępnij Napisano 3 Marca 2023 (edytowane) Jak mam to rozumieć ? 13 godzin temu, JajoJajeczko napisał: Z kartą w kompie Windows się uruchamia (słyszę dźwięk uruchamiania) ale jest czarny obraz Nie prościej było napisać, karta jest walnięta a nadaje się tylko na śmietnik bo nikt przy cenie tej karty nie będzie chciał jej naprawiać. Jeśli się w ogóle da ale moim zdaniem nie naprawisz już jej. Sfajczył się rdzeń albo pamięci a to już nie opłacalna naprawa. Lepiej kupić drugą sprawną używkę w tej cenie. Edytowane 3 Marca 2023 przez majster klepka Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 W dniu 2.03.2023 o 14:05, JajoJajeczko napisał: Czy z tą kartą można jeszcze coś zrobić? Próbowałeś uruchomić bez kabla pcie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts