jarotl 0 Napisano 28 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 Cześć! Problem mam taki laptop Acer V5-591G przestał się włączać. Przy próbie włączenia zapala się dioda odpowiadającą za podświetlenie klawiatury i zakręci się wentylator i tyle, nic więcej. Ładowanie działa bo bateria się sama rozładowała i jak podłączyłem to robi jak powyżej. Możecie mi poradzić jak dokonać jakiejś diagnostyki co mogło się zepsuć? Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Myślę że trzeba zanieść do jakiegoś serwisu i nie grzebać samemu bo skoro zakładasz tu temat to znaczy, że raczej słabo się znasz, podobnie jak większość tu obecnych. Jak masz miernik to przeczytaj na obudowie zasilacza jakie powinien dawać napięcie i sprawdź miernikiem czy takie daje. Nawet podłączanie zasilacza o innych parametrach może coś uszkodzić. Wg mnie serwis. Jak chcesz ryzykować to rozkręcaj na własne ryzyko i szukaj czy coś gdzieś się nie spaliło ale to nie zawsze będzie widać. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts