under555 10 Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Cześć, mam do Was pytanie czaję się do zakupu Hogwarts legacy wersji deluxe na PC gdzieś na enebie czy coś. Jak to jest z Polskimi napisami? gdzie muszę kupić/co musze kupić,zeby Polskie napisy na Pc mieć (bo audio pl na pc nie ma prawda?) Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Ja kupowałem Deluxe na greenmangaming i polskie napisy są bez problemu dostępne. Jeśli masz steama po polsku to ci powinno automatycznie ustawić język polski w innym wypadku trzeba w opcjach steama przestawić na polski. Hogwarts nie ma polskiego audio, tylko napisy. Cytuj Link to post Share on other sites
ODIN85 928 Napisano 28 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 7 godzin temu, under555 napisał: Cześć, mam do Was pytanie czaję się do zakupu Hogwarts legacy wersji deluxe na PC gdzieś na enebie czy coś. Jak to jest z Polskimi napisami? gdzie muszę kupić/co musze kupić,zeby Polskie napisy na Pc mieć (bo audio pl na pc nie ma prawda?) Na żadnej platformie nie ma ma polskiego dubbingu,a szkodaGra aż się o to prosi. Cytuj Link to post Share on other sites
Mizuro 43 Napisano 28 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 8 godzin temu, under555 napisał: Cześć, mam do Was pytanie czaję się do zakupu Hogwarts legacy wersji deluxe na PC gdzieś na enebie czy coś. Jak to jest z Polskimi napisami? gdzie muszę kupić/co musze kupić,zeby Polskie napisy na Pc mieć (bo audio pl na pc nie ma prawda?) Steam samoczynnie powinien ustawić Ci docelowy język na polski jesli masz taki na platformie. Na allkeyshop mozesz sprawdzic sobie gdzie dorwiesz klucz taniej. Teoretycznie u handlarzy cena powinna obecnie zacząć spadać z tego powodu, ze denuvo v17 kilka dni temu padło. Co za tym idzie sprzedaż poleci w dół Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts