woody18 0 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 (edytowane) Witam szukam telewizora do 3500zl głownie do oglądania filmów/seriali jak i do wydarzeń sportowych. Zależy mi na dobrych kolorach, jakości obrazu, dobrym efektem dźwiękowym. Myślę między Hisense 55U7HQvs Sharp 55FN4EA vs HISENSE 50A7GQ czy może jednak coś innego warto zakupić? Edytowane 24 Lutego 2023 przez woody18 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Zapewne Sharp to dalej Blaupunkt, więc...Sharpa chcesz to musisz do hitlerow skoczyć, u nas nie ma.Realme wypuściło coś można by obejrzeć.Hisense trochę niedorobiony, nie do końca to działa jak powinno, no ale oceniam po różnych głośnikach soundbarach z którymi miałem do czynienia lub pisiadam. Cytuj Link to post Share on other sites
woody18 0 Napisano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Teraz, AudiAWX napisał: Zapewne Sharp to dalej Blaupunkt, więc... Sharpa chcesz to musisz do hitlerow skoczyć, u nas nie ma. Realme wypuściło coś można by obejrzeć. Hisense trochę niedorobiony, nie do końca to działa jak powinno, no ale oceniam po różnych głośnikach soundbarach z którymi miałem do czynienia lub pisiadam. Ten Sharp normalnie w sklepie mozna zakupic wiec nie bardzo rozumiem. hm nic ciekawszego nie znajde? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Sharp 10 lat temu się wycofał z Polski. Polski oddział dostał prawa do nazwy i je zamawia w chińskim Blaupunkt.Zajdź do sklepu i Obejzyj, są identyczne i mają identyczne piloty.Ja naprawiam więc mogę tylko potwierdzić że w środku Sharpa wszystko Blaupunkt. Niedługo mają podobno znów wrzucić sprzęty japońskie ale kiedy to nie wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
woody18 0 Napisano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Teraz, AudiAWX napisał: Sharp 10 lat temu się wycofał z Polski. Polski oddział dostał prawa do nazwy i je zamawia w chińskim Blaupunkt. Zajdź do sklepu i Obejzyj, są identyczne i mają identyczne piloty. Ja naprawiam więc mogę tylko potwierdzić że w środku Sharpa wszystko Blaupunkt. hm to faktycznie odpada co w takim razie mi polecasz? bo na prawde nie wiem jaki najlpeiej kupic? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 24 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Nie pomogę bo ja kiedyś tylko Sharp, a teraz tylko Sony, dopóki Sharp nie wróci. Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Tu masz test Hisense, https://offtech.pl/2023/02/06/test-hisense-55u7hq-najlepszy-tv-w-najbardziej-niewdziecznym-przedziale-cenowym/ Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 W zasadzie jeżeli mają zastrzeżenia tylko do dźwięku, jak zresztą i ja w ich sprzętach to chyba nie jest źle. Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 13 godzin temu, Wik-Mar napisał: Tu masz test Hisense, https://offtech.pl/2023/02/06/test-hisense-55u7hq-najlepszy-tv-w-najbardziej-niewdziecznym-przedziale-cenowym/ Ja bym brał tego z linku ma matrycę 120 Hz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts