Silu00 8 Napisano 22 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 Cześć. Od 3 lat jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem Edifierów H880. Ale trochę z ciekawości, trochę z chęci spróbowania czegoś nowego chcę kupić alternatywę, albo przynajmniej zrobić rekonesans, czy w sensownej kwocie znajdę coś fajniejszego. Budżet - do 1000zł i na tej granicy się głównie skupmy ALE jak będzie coś znacznie lepszego np. za 1200-1500zł to też rozważę Zastosowanie - głównie gry, ale nie multiplayer, zależy mi efektownym i kinowym brzmieniu, a nie na słyszeniu kroków przez 3 ściany ani na pozycjonowaniu Za tę "kinowość" z resztą lubię Edifier H880 jako taki symulator 2.1. W dalszej kolejności będzie to muzyka. Budowa - muszą być wygodne, w słuchawkach godzinami pracuję słuchając muzyki. Najchętniej zamknięte ze względu na izolację dźwięków, ale nie jest to warunek absolutnie konieczny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts