Factor 1 Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Hej, Ostatnio wyposażyłem się w KVM do obsługi 3 urządzeń i wszystko fajnie działa tylko niestety zaimplementowany DAC w nim jest mizernej jakości... szczególnie brakuje basu i generalnie dźwięk jest jakby spłaszczony. Poszukuję jakiegoś sensownego rozwiązania tej sytuacji i póki co widzę tutaj dwie opcje: 1. Kupuję słuchawki bezprzewodowe 2. Kupuję zewnętrzny DAC na USB podpinam pod KVM i używam dotychczasowych słuchawek. Moje aktualne słuchawki to stare Creative HS-800 Fatality czyli osobny wtyk słuchawek i mikrofonu (jeśli padnie na zewnętrzny DAC to musi to oferować)to st Do czego służą mi słuchawki. Ano głownie do YT/muzyka oraz pracy czyli MS Teams (możliwie dobry mikrofon zalecany), dalej w kolejności gry typu War Thunder. Miłym dodatkiem byłaby możliwość przełączania się między źródłami dźwięku KVM/Smartphone. Budżet - jeśli jest to warte to myślę, że do 1000zł na spokojnie. Jesteście w stanie coś doradzić? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Z DACów na USB nie ma dużego wyboru jeśli mają posiadać wejście mikrofonowe. Zasadniczo Audiotrak Cube 2 ora Fosi Audio K5. Oprócz tego ze dwa modele Shiit, nie wiem czy dostępne z PL. Jeśli byłbyś zainteresowany Fosii to mam na sprzedaż mój prywatny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts