Maks25 0 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Mam problem ze stanem bezpiecznego rozruchu, bo pomimo włączenia go w BIOS'ie (płyta główna - aorus b450 elite) dalej w informacjach o systemie mam napisane, że jest wyłączony i co w takim przypadku powinienem zrobić aby go włączyć? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3766 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Hmm, hasło masz ustawione czy tam jakiś pin?https://newsblog.pl/jak-wlaczyc-bezpieczny-rozruch-w-systemie-windows-11/Czegoś nie zrobiłeś po drodze. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3766 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 25.01.2023 o 00:27, Maks25 napisał: Mam problem ze stanem bezpiecznego rozruchu, bo pomimo włączenia go w BIOS'ie (płyta główna - aorus b450 elite) dalej w informacjach o systemie mam napisane, że jest wyłączony i co w takim przypadku powinienem zrobić aby go włączyć? Po co to włączać, jeśli chodzi ci o aktualizowanie windowsa do windows 11 to wystarczy, że komputer obsługuje bezpieczny rozruch nie musi być to włączone. U mnie komputer obsługuje bezpieczny rozruch ale w ogóle tego nie włączałem, zainteresowałem się tematem jak Windowsa 10 aktualizowałem do Widowsa 11. Edytowane 14 Lutego 2023 przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts