neah3 0 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia hej, proszę o poradę (bez moralizatorstwa). moja żona, która obecnie przebywa w hiszpanii jest szykanowana przez jednego współpracownika, który zaczął jej grozić. chcę napisać do niego maila i pogrozić mu, aby dał jej spokój. jednak na wszelki wypadek chcialbym ukryc swoje ip/lokalizacje aby w razie czego nie miec problemow z policja za grozby karalne. a wiem ze sa jakies opcje w gmailu lub innych systemach, ze mozna wynalezc w szczegolach wiadomosci mailowej wyslanej z gmaila dane ip czy inne. nie wiem tez czy google nie zbiera takich danych. prosze zatem o informacje czy wystarczy uzycie vpn lub vpn+tora aby zalozyc konto mailowe z hiszpanskiego IP i wyslac maila? czy cos jeszcze musialbym zrobic? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3251 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Na piśmie się nikomu nie grozi.Masz równo pod czapką?Ciemny kąt i "rozmowa". 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tiamina 741 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Z Polski do Hiszpani 2 800 km zależy jeszcze,który ciemny kąt wybierzesz to podróż samochodem potrwa przeszło 24 godz. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3251 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ty go nie podpuszczaj bo i tak zły.Zresztą się nie dziwię.Ja przez pierwsze 15 minut robię rewolucje w złości, a później mi przechodzi, ale to już często za późno...Ma to i zalety, bo ci co mnie znają to starają się mnie nie wk..... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts