hordej 0 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia (edytowane) Dzień dobry, Szukam telefonu dla mojej mamy w okolicach 700/800zl. Wymagania niezbyt wygórowane. Dobrze żeby miał przyzwoity aparat jak na tą cenę. No i tutaj pojawia mi się dylemat. Ponieważ jakiś czas temu w tej cenie mozna bylo dorwac cos z 6GB ram. Np. Taki XIAOMI Redmi Note 8 Pro co prawda w promocji, ale w 2021 za 700zl mozna bylo kupić. Teraz ciężko cokolwiek mi znaleźć, a 4gb ram troche się obawiam. Wiadomo mama nie ogarnia zbytnio i pełno aplikacji ściągniętych, mnóstwo powiadomien itp. Szukam w sumie takiego odpowiednika tego Note 8 Pro ale na rok 2022/2023 w podobnej cenie. Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia przez hordej Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3225 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Coś mi się wydaje że dla mamy to...https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartfony/smartfon-motorola-moto-g42-4-128gb-atlantic-green Cytuj Link to post Share on other sites
LleN_B0 0 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Je recommande motorola g60. Bon processeur et batterie, mais gros) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts