Lionel100 4 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Witam,Mam pytanko odnośnie xbox series s,wczoraj zauważyłem że przegrzewa mi sie konsola.Pytanie do posiadaczy czy wam też tak się grzeje to normalne ?? pomimo że po chwili grania jest gorąca jakoś głośno nie chodzi być może robi to dlatego że mam obok biurko i ruter i blokuje to chłodzenie jak myślicie?? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
edjazoli25 3 Napisano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Te nowe modele tak maja i jest to rzeka temat. Niektórzy narzekają ale konsola jest zaprojektowana optymalnie wiec nic nie powinno ci się stać. Pamiętaj aby przestrzeń do chłodzenia nie była niczym blokowana. Ja mam np moja series X położona wzdłuż a nie na stojąco jak sugerują zdjęcia z netu. Lepszy przepływ powietrza itp pozdrawiam @edjazoli25 https://xbox-vibes.com 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lionel100 4 Napisano 11 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts