tobik200 1 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Witam. Jakiś czas temu zakupiłem transmiter FM do samochodu. Zgrałem muzykę na pendrive'a, wszystko śmigało nie było problemu. Do momentu gdy musiałem wykorzystać pendrive'a do instalacji systemu na PC. Pomimo późniejszego formatowania, pendrive nie odtwarza już muzyki, próbowałem formatowania we wszystkich systemach plików, chociaż chyba FAT32 powinien być odpowiedni? W każdym bądź razie skorzystałem z drugiego pendrive'a, którego posiadałem, wszystko było ok. Potem tego również użyłem do instalacji systemu i kolejny pendrive przestał współpracować z transmiterem. Wygląda na to, że powodem jest właśnie instalacja systemów z tych pendrive'ów. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? Co powoduje, że pendrive nawet po formacie nie chce już odtwarzać muzyki? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1364 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Użyj SD Card Formatter - usunie wszystkie ewentualne ukryte partycje. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4156 Napisano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 sprawdź czy są inicjowane w MBR, dużo starszych sprzętów nie czyta GPT... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tobik200 1 Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 W dniu 8.01.2023 o 15:24, wodego napisał: Użyj SD Card Formatter - usunie wszystkie ewentualne ukryte partycje. Dzięki wielkie, pomogło. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts