WaltKowalski 78 Napisano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Witam, Od jakiegoś czasu mam problem z czarnym obrazem na laptopie asus tuf gaming, dzieje się to tylko na czarnym tle podczas oglądania filmów yt, netflix itp. Ktoś ma pomysły czemu takie kwadraty mi się pokazują i jak to naprawić? Proszę sobię powiększyć fotę na małej tego nie widać Edytowane 5 Stycznia 2023 przez WaltKowalski Cytuj Link to post Share on other sites
Kawabonga 209 Napisano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 Ja tam na tych zdjęciach nic nie widzę . Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2023 był problem, ale już go rozwiązałem, wywaliłem aplikację Asusa, która była zainstalowana fabrycznie Armoury crate, bruździła bo zmieniała tryb obrazu ze zwykłego na gejmingowy, filmowy etc. Teraz bo jej usunięciu jest wszystko okej Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts