soundvibez 84 Napisano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Cześć, Brat poprosił mnie o pomoc w wyborze tv, a ja od paru lat nie śledzę już aż tak technologii to nie wiem co mu doradzić. Wymagania brata to koniecznie 43" i koniecznie LG ( miał do tej pory TV LG już ze smartem - chociaż już dosyć wiekowy model i coś mu się psuje, aczkolwiek był z niego zadowolony + nie będzie sie musiał mocno uczyć systemu SMART TV na nowo). Budżet to powiedzmy max 2tys. Generalnie to, z opisów jakie czytam to modele LED nie różnią się zbytnio między sobą, wszędzie 4k, matryca 50/60Hz, smart TV, kwestia ilści portów itp. Czy warto dopłacać do modeli nanoCell? Czy pozostając przy modelach LED iść po prostu w najnowszą serię - najdłuższe wsparcie dla systemu? Ewentualnie, jakaś bardziej lub mniej polecana seria? Brat korzysta na TV głównie z Youtube i czasem jakiś Netflix. Dopytam jeszcze czy podłącza tam jakieś konkretne urządzenia zewnętrzne. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts