marcin231 0 Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Witam. Już kilka razy zdarzyło mi się w ciągu ostatnich kilku dni że mój Pocophone x3 pro wpadł sobie w bootloopa. No to pierwsze co mi przyszło na myśl to vol+ i power żeby przerwać tego bootloopa i włączyć telefon jeszcze raz. Włączyłem działał, ale za ostatnim razem jak tak mi się stało to nawet to nie chciało pomóc bo dopiero za kilkunastym razem przytrzymanie vol+ i power pozwoliło mi zresetować telefon. Co powinienem zrobić? Może to być usterka mechaniczna telefonu czy raczej wgranie softu od nowa powinno pomóc? I czy jest jakiś program do Pocophone x3 pro żebym mógł sobie na wszelki wypadek w windowsie zrobić jakiś obraz/ kopie całego obecnego systemu w telefonie? Aha, btw, czy reset do ustawień fabrycznych cofa też akutalizacje systemu? Bo te jajca to w sumie po tym jak niedawno niepotrzebnie zrobiłem aktualizacje systemu która już wisiała mi z rok w telefonie Edytowane 24 Grudnia 2022 przez marcin231 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2022 Reset nie cofa aktualizacji.Natomiast aktualizacje nie potrafią się wgrać bez resetu.Czyli podejrzewam że po resecie wszystko wróci do normy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts