lespak 5 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Hej, mam chłodnice Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 280mm Radiator, a na niej założone w push-pull be quiet silent wings 3 140mm. Te wentylatory raczej nie są stworzone pod chłodnice, ale jednak tam trafiły...Polecicie jakieś wydajne i ciche wentylatory do tej chłodnicy. procesor i9-9900K Dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3439 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Są może 3 wentylatory, które są lepsze od SW3, ich cena zaczyna się w okolicy 150pln za sztukę. Ja bym dał sobie spokój. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6175 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Są i tańsze, ale wymiana sw3 tylko dla widzimisie jest bez sensu. Miałem sw3 120 mm na chłodnicach i dawały rade, różnicy między eloopami nie odczujesz i gdyby nie to, że eloopy dostałem do projektu to dalej bym siedział na sw 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts