keanu96 1 Napisano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Cześć, Całkowicie przypadkowo, wpadła mi dziś w oko promocja na TV LG 65UP77003LB.AEU oraz LG 65NAN0813PA.AEU (oba za 2500zł, z ekspozycji w sklepie) i zacząłem się zastanawiać nad kupnem nowego TV. Dobra okazja, czy da się w tej cenie kupić coś znacznie lepszego? Ogólnie szukam TV jak najtańszego i jak największego, to priorytet. Wiadomo, jestem w stanie zejść z wielkości jeśli jakość obrazu będzie dużo lepsza, ale 55 cali to absolutne minimum. Podobnie z rozdzielczością, fajnie jakby było 4K, ale jeśli FHD znalazłby się z lepszą matrycą / w lepszej cenie / z nowszą technologią, lepszym HDR czy coś, to FHD jest to jak najbardziej ok. TV będzie wykorzystywany do grania (priorytet) i filmów na Netflixie + standardowo wiadomo telewizja. Z racji już słabego PC, planuję odpalić GeForce Now bezpośrednio na TV i grać z podłączonym padem od Xboxa 360, także Smart TV mile widziane. Może być bez, ale wtedy obowiązkowo dostawka typu Xiaomi Mi Box z zainstalowanym GeForce Now. Zależy co wyjdzie lepiej cenowo. Używki w dobrym stanie także wchodzą w grę Pomożecie? Cytuj Link to post Share on other sites
keanu96 1 Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Po przekopaniu połowy internetu, zdecydowałem się na SAMSUNG QE65Q77BAT. Da się w tej cenie kupić coś lepszego dedykowanego pod gry z minimum 65 cali? Warunkiem jest zakup w Media Markt lub Allegro z powodu karty podarunkowej Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts