djbass 3 Napisano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Wszystko w 100% sprawne w bardzo dobrym stanie wyjęte z kompa z oryginalnymi opakowaniami. i7 6700k z170 Asus Pro Gaming 16GB (2x 8GB) 3200c16 Dual Rank! Samsung E-die Biały kruk (ojciec B-die) Sprzedaję wszystko co jest widoczne na zdjęciu. Na ten moment preferuję sprzedanie całego zestawu. Cena jaka mnie interesuje te 3 rzeczy to 1200zl+kw Edit: Przeszukując stare pudła ze sprzętem znalazłem cooler pasujący pod ten socket fery z pudelkiem mało używany, na życzenie kupującego mogę ją dodać za freeko do tego zestawu jako bonus. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx SPRZEDANE 12900k wyjęty z głównego kompa, użytkowany rok czasu z gwarancją na x-kom. Dowód zakupu oczywiście przekażę kupującemu. Sprzedaję to co na zdjęciu. Cena 1900zl+kw W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu na wszelkie chętnie odpowiem, a jeżeli ktoś będzie chciał dokładniejsze zdjęcia tez nie widzę problemu. E/ Dodatkowa opcja: jak by ktoś wziął wszystko to cena wynosi 3000zl Dodane foto z nickiem, fakt zapomniałem Edytowane 17 Grudnia 2022 przez djbass wszystko sprzedane Link to post Share on other sites
Barszczu 42 Napisano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Może to niezazbytnio taka uwaga, ale za 1200 to dzisiaj się kupuje nową płytę na z590, nowy ram 3600 i nowy i3-10xxx. Bogato wycenione... Edytowane 1 Grudnia 2022 przez Barszczu Link to post Share on other sites
djbass 3 Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Fakt można kupić trash bin ram np 3600 c18 single rank C-die który nie będzie się kręcił i będzie mniej wydajny od dual rank e-die 3200 ze względu na timingi i na single vs dual rank a za taką kwotę raczej tylko taki znajdziesz, polecam poczytać na temat ramu. Lub procesor 10100 lub jego odmianę, który też będzie mniej wydajny od 6700k nawet na stocku z płytą w podobnej cenie, tylko pytanie co to wnosi do mojego tematu? Sry wiem co mam i wiem jaka cena mnie interesuje jeżeli bym potrzebował opinii na pewno bym po nią sięgnął. Prosiłbym o nie zaśmiecanie tematu, jeżeli ktoś ma jakieś sugestie czy pytania zapraszam na priv. Topic zostawmy dla osób ewentualnie zainteresowanych. Barszczu chętnie wytłumaczę o co chodzi np z ramem jak coś pisz śmiało na priv. Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18176 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartką musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Poradnik, jak wstawiać zdjęcia do postów. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro, Allegro Lokalnie (również darmowych ogłoszeń). Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro, Allegro Lokalnie a w temacie podaj link do aukcji. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18176 Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 W dniu 1.12.2022 o 20:47, djbass napisał: Dodane foto z nickiem, Foto czego? Pudełka sprzedajesz? Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartką musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Poradnik, jak wstawiać zdjęcia do postów. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro, Allegro Lokalnie (również darmowych ogłoszeń). Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro, Allegro Lokalnie a w temacie podaj link do aukcji. Link to post Share on other sites
luzak0 15 Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 jakie OC tego 6700k?? Link to post Share on other sites
djbass 3 Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Wszystko sprzedane do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts