mazi86 3 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Siemano, kupiłem słuchawki logitech g435 i mam problem z nimi, włączyłem je normalnie i udało się je sparować i wszystko było ok głos słychać , mik działa i ok, wyłączyłem je i chciałem normalnie korzystać z nich odpalam a tu mikrofon nie działa , daje klawisz wł/wył a mik dalej nie działa , otworzyłem ustawienia dźwięku wszedłem w ustawienia mikrofonu i tam jedynie działa "nasłuchuj tego urządzenia" i jak wyłączyłem słuchawki i jeszcze raz je włączyłem to teraz działają tak samo ale z nasłuchem, jak je za pierwszym razem włączyłem to w ustawieniach było wyłączone "nasłuchuj tego urządzenia" i nie wiem jak je ustawić tak jak powinny być. Cytuj Link to post Share on other sites
Domipl 0 Napisano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2023 Mam taką samą sytuację, wszystko działa normalnie, nasłuch mam wyłączony lecz i tak siebie słyszę.. udało ci się to rozwiązać??? nie wiem jak to zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
Rychu1332 0 Napisano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2023 am taką samą sytuację, wszystko działa normalnie, nasłuch mam wyłączony lecz i tak siebie słyszę.. udało ci się to rozwiązać??? nie wiem jak to zrobić potrzebuje pomocy bo wszystko w ustawieniach jest jak powinno Cytuj Link to post Share on other sites
Awokado__ 0 Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Wejdźcie w Bluetooth i wyłącznie dostęp do kontaktów i połączeń telefonicznych Cytuj Link to post Share on other sites
Minok 0 Napisano 9 Maja Udostępnij Napisano 9 Maja jestem tu z przeszłości, chodzi w tym o to ze ten nasłuch można włączyć tylko gdy jest się np. na dc albo z kimś się gada przez pc Cytuj Link to post Share on other sites
dawid7414 0 Napisano 10 Maja Udostępnij Napisano 10 Maja Mam ten sam problem i nie wiem czy oddać słuchawki do sklepu czy da się to jakoś naprawić Cytuj Link to post Share on other sites
dex22 0 Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja (edytowane) Tez mam z tym ciagle problemy Edytowane 11 Maja przez dex22 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja Takie problemy czyli jakie? Cytuj Link to post Share on other sites
dex22 0 Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja Aktualnie problem który się pojawił - słuchawki są włączone, ale nie słychać nic, sprawdziłem miksery, wyciszenie, ale póki co nic nie poskutkowało i szukam dalej. Pare dni temu też z nikąd słuchawki przestały grać, po paru wyciągnięciach usb z portu wróciło do normy. Teraz niestety nic nie pomaga Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja Jeśli problem powtarza się na innym komputerze to są po prostu zepsute. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts