Smokie 0 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Witam. Na dniach, z okazji Black Market lub na początku grudnia mam zamiar zakupić laptopa, który będzie mi zastępować komputer do lżejszych zadań, np. podczas wyjazdu czy na jakieś wyjście do biblioteki. Do czego dokładnie będę go używać? Programowanie, media, internet, może jakieś mało wymagające gry, typu Gothic czy Liga Legend oraz jakieś prostsze rzeczy w Blenderze. Ekran z przedziału 14-15 cali. Najbardziej chciałbym 14 cali z malutkimi ramkami oraz rozdziałka 16:10, ale jestem gotowy na kompromisy. Co do reszty specyfikacji - 16GB RAM oraz SSD 512GB, integra, a reszta chyba bez różnicy. Jeśli dzięki temu trochę oszczędzimy, to może być bez systemu. Kwota, o jakiej myślałem, to około 2500zl, natomiast w życiu laptopa nie miałem, nie wiem, które są dobre, a które złe, wiec tez nie wiem, ile laptop z takimi wymaganiami może kosztować. Kwotę zawsze można zwiększyć lub tez zejsc z wymagan. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts