mehegroth 0 Napisano 2 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Witam, potrzebuję złożyć zestaw komputerowy, do pracy biurowej/gry na giełdzie. Komputer będzie pracował z 2 lub 3 monitorami FullHD gdyż tak łatwiej czyta się wykresy. Jedyny wymóg to, aby dało podłączyć się taką ilość monitorów bez jakiś dziwnych chińskich przedłużek, oraz by chodziło to sprawnie jak będzie w tle jeszcze odtwarzany jakiś materiał wideo + aplikacja giełdowa. Proszę o Wasze rady i jakieś propozycje, jeżeli jakieś informację są jeszcze potrzebne do określenia parametrów, bardzo proszę o wiadomość. Pozdrawiam, Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 A jakie to będę monitor? Jakie mają złącza? Jaki jest budżet na zakup? Cytuj Link to post Share on other sites
mehegroth 0 Napisano 3 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Witam, monitor 23" złącza HDMI (póki co mam monitor jakiś Huawei, ale pewnie kupię 2 bliźniacze) Budżet na sam komputer to chciałbym w 4-4,5k się zamknąć. Pozdrawiam, Cytuj Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 1 godzinę temu, mehegroth napisał: Witam, monitor 23" złącza HDMI (póki co mam monitor jakiś Huawei, ale pewnie kupię 2 bliźniacze) Budżet na sam komputer to chciałbym w 4-4,5k się zamknąć. Pozdrawiam, To lepiej go sprzedaj i kup jakieś z Daisy chain Cytuj Link to post Share on other sites
mehegroth 0 Napisano 3 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 42 minuty temu, cyna76 napisał: To lepiej go sprzedaj i kup jakieś z Daisy chain myślę, że można przyjąć takie rozwiązanie. Cytuj Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 10 godzin temu, mehegroth napisał: myślę, że można przyjąć takie rozwiązanie. będzie wygodniej i mniej kabli od strony blaszaka Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Za 4400 zł masz https://proline.pl/koszyk/84739bee Na płycie masz 2 x HDMI + 2 x DP Integra 2-3 monitory 1080p spokojnie ogarnie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mehegroth 0 Napisano 4 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) bardzo dziękuję. @kajtek. Edytowane 4 Listopada 2022 przez mehegroth Błędny ping Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts