benoit4ever 0 Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Otóż każdą możliwą aktualizacje z windows update pobieram i nie wiem czy to byl błąd na przestrzeni czasu, ponieważ pobrałem aktualizacje i zaznaczylem ze jak komputer ściągnie aktualizacje to się automatycznie wyłaczy. Myślałem, że wszystko git jest, bo nie przerwałem tej altualizacji, żadnego zwarcia nie było. Teraz patrzę, że jedyne co mnie wita to ekran gigabyte, który zawsze się wyświetla a potem zamiast windowsa to czarny ekran.. natomiast klawiatura, komputer działają. Czy da radę coś zrobić bez formatowania komputera? Nie chce utracić swoich danych. Czyli przed kazda aktualizacja mam robić recovery żeby nie było takiej sytuacji?.. To jakiś żart chyba. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Zrób bootowalnego pendrive'a za pomocą Media Creation Tool, ustaw w BIOSie by komp startował z pena i z menu instalatora wybierz Napraw. Cytuj Link to post Share on other sites
Noritsu 27 Napisano 28 Października 2022 Udostępnij Napisano 28 Października 2022 To w końcu komputer nie chce się włączyć czy Windows? Po naciśnięciu przycisku Power słychać piknięcie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts