aaddiixx 0 Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) Witam, Tak jak w tytule. Komputer używam od około dwóch miesięcy i wszystko działało bez zarzutu. 2 dni temu zaktualizowałem bios i re-size bar się wyłączył więc postanowiłem go dziś włączyć ponownie. Zapisałem ustawienia w biosie i uruchomiłem ponownie(prawie). Komputer już się nie włączył, uruchamia się na chwilę nie daje obrazu i za kilka sekund gaśnie i znów próbuje sam się włączyć. Wentylatory szumią dopóki się nie zrestartuje PCet. Tak w kółko. Nawet mysz z klawiaturą nie reagują. Proszę o pomoc. Płyta Gigabyte b660m ds3h ax Procesor i5 12400f Grafika rtx3070 Edytowane 25 Października 2022 przez aaddiixx Cytuj Link to post Share on other sites
iro71 40 Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 zresetuj bios bateryjką albo zworką Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts