drachenfeles 5499 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Mit, ktory zostal juz obalony, cwiczenie nie powoduje zahamowania wzrostu true, wystarczy poczytać Nadal nie rozumiem, mozesz rozwinac? (Nie wiem o ktory podpunkt "wyzej" sie rozchodzi o moją wcześniejszą wypowiedź, tzn IMO nie wszystko na początek, nie bez powodu dzielimy ćwiczenia na te dla początkujących i te dla zaawansowanych, niech się chłopak wzmocni w newralgicznych punktach dopiero się weźmie za całość, jak słusznie zauważyłeś jest młody i się jeszcze rozwija Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Mit, ktory zostal juz obalony, cwiczenie nie powoduje zahamowania wzrostu true, wystarczy poczytać Bardziej ufam praktyce niż teorii Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Mit nie mit, jak nastolatek sie rozwija to trzeba uwazac, A najlepiej to wykorzystac ten czas. Ja wtedy targalem glownie lapy, bary. Teraz nie moge sie ogolic sam z tylu glowy, a cisnieniomierze sa jakies za male. Nawet jak odpuszczam i tyje to glownie w tych miejschach Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2012 jak słusznie zauważyłeś jest młody i się jeszcze rozwija Proponuje cwiczenia wielostawowe na start czyli przysiady, martwy ciag itd Bardziej ufam praktyce niż teorii Praktyka byla, stad wiadomo co i jak bo zostala ona opisana. Ja wtedy targalem glownie lapy, bary. Dlatego teraz masz lepsze osiagi w tych miejscach niz inni Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 A mogłem się uczyć i dużo grać w szachy i monopoly;) Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Odpowiedni trening w tym wieku zapewni sensowne wyniki silowe w pozniejszych "podbojach" E, gó**o prawda. Ogólnorozwojówkę w domu robiłem od 11-12 roku życia, na siłownię śmigałem od 15 roku i wcale jakichś szałowych wyników nie miałem. Wszystko zależy od genetyki, diety, treningu, koksów. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Widocznie sie nie wstrzeliles w swoj "cykl" Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ale w wieku 11-12 lat klata nieźle rosła od samych pompek. Nawet niektórzy koledzy mówili, że mam największe cycki w szkole. Hahahaha. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 btw. Chce zarzucic DAA, ktos zaproponuje cos na zablokowanie estradiolu? Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A nie lepiej konkretnie propa bez rozdrabniania się? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No niby mozna, ale caly czas mam kuracje undestorem, jezeli wezme cos co mnie zablokuje to rok kuracji w plecy. (Mam przewlekly stan kataboliczny, na ktory musze bardzo uwazac, i przy ktorym tradycyjne testy nie sa bezpiecznie w uzywaniu) Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 koniec weekendu. uff. 3 treningi na siłowni + rower w sobotę z synem. Nie czuję nóg Nie czuję łap Skurcze łapią w klatę tak że nie mogę wstecznego wrzucić hahahah ps i zapamiętać!!! nigdy, ale to przenigdy nie robić łapy, a godzinę później próbować się ogolić ... Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 to ciesz się, że nie musiałeś odbyć dłuższej rozmowy telefonicznej Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 obecna forma. forta robiona C64 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 obecna forma. forta robiona C64 Dodaj zdjecie w lepszej jakosci. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ktoś nie poznał żartu i zapewnie nie miał C64;) Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 nieeee, nieeee to nie tak, mowie ogolnie, bywasz tu czesto itp wiec jestem ciekaw, z tego co pisales prowadzisz aktywny tryb zycia, silownia i rower, wspomniales o wadze (140kg o ile pamietam) wiec ciekawi mnie Twoja forma. C64 mialem,dokladnie pamietam pierwsza gra diamond dash.... Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 aktywny tak. 4-5 razy w tygodniu jestem na siłowni + od niedawna często treningi rowerowe. dodatkowo pracuję po 12 godzin na dobę siedząc i naprawdę, naprawdę dużo, dużo jem:) uwierz mi że to się bilansuje, nie ma się czym chwalić Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 to ze duzo pracujesz wiem od dawna (wystarczy poczytac pare Twoich postow, zerknac w sygnature by wiedzec ze na zasilku nie jestes) Wracajac do silowni; jesli sie jej calkowicie nie poswiecisz (jedzienie w idealnych odstepach czasu, dobra dieta, 100% na silowni za kazdym razem) nie mozesz liczycz na fajerwerki. To bardziej styl zycia niz cokolwiek innego P.S. nick pasuje do Ciebie idealnie Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 nadany przez kumpli po przekroczeniu 120tki hahaha jak się uprę, idzie wiosna, pracy mniej i pilnuje michy to i schudne: ale i tak wole swoją większą postać heheeh Wracajac do silowni; jesli sie jej calkowicie nie poswiecisz (jedzienie w idealnych odstepach czasu, dobra dieta, 100% na silowni za kazdym razem) nie mozesz liczycz na fajerwerki. To bardziej styl zycia niz cokolwiek innego tak tak, ale po N latach ćwiczeń musisz podjąć decyzję czy chcesz zarabiać ciałem czy głową. a co za tym idzie decyzja. gdzie spędzasz większość czasu na siłowni czy w innej pracy:) Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ja wole siebie malutkiego ale wieczorne sesje filmowe z popcorn-em mi w tym nie pomagaja. http://farm9.staticflickr.com/8460/8067451211_83ddd25e1c_t.jpg jak sie teraz z 3-5kg pozbede bedzie ok ciałem czy głową Chyba znamy odpowiedz na to pytanie Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam ponownie Potrzebuję jakiś izotonik (ktoś tu wcześniej podawał taki skondensowany). Wymagania: brak kofeiny, brak wszystkich ulepszaczy na spalanie tłuszczu i inne tego typu bajery. Chodzi mi o taki izotonik, który dostarczy niezbędnych minerałów/witamin podczas/po wysiłku fizycznym. Jak by ktoś zapomniał mam 16 lat, 170 cm Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 niezbędnych minerałów/witamin http://www.adrenoline.pl/index.php?products=product&prod_id=684 Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witaminki w tabletkach to już łykam, zalecenia dermatologa. Chodzi mi o coś co mógłbym popijać w trakcie wzmożonego wysiłku fizycznego. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 tak ogólnie sok z warzyw, a w trakcie treningu wodę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts