Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mit, ktory zostal juz obalony, cwiczenie nie powoduje zahamowania wzrostu

true, wystarczy poczytać

Nadal nie rozumiem, mozesz rozwinac? (Nie wiem o ktory podpunkt "wyzej" sie rozchodzi

o moją wcześniejszą wypowiedź, tzn IMO nie wszystko na początek, nie bez powodu dzielimy ćwiczenia na te dla początkujących i te dla zaawansowanych, niech się chłopak wzmocni w newralgicznych punktach dopiero się weźmie za całość, jak słusznie zauważyłeś jest młody i się jeszcze rozwija

Mit nie mit, jak nastolatek sie rozwija to trzeba uwazac,

A najlepiej to wykorzystac ten czas.

Ja wtedy targalem glownie lapy, bary. Teraz nie moge sie ogolic sam z tylu glowy, a cisnieniomierze sa jakies za male. Nawet jak odpuszczam i tyje to glownie w tych miejschach

jak słusznie zauważyłeś jest młody i się jeszcze rozwija

Proponuje cwiczenia wielostawowe na start czyli przysiady, martwy ciag itd ;)

Bardziej ufam praktyce niż teorii

Praktyka byla, stad wiadomo co i jak bo zostala ona opisana.

Ja wtedy targalem glownie lapy, bary.

Dlatego teraz masz lepsze osiagi w tych miejscach niz inni ;)

No niby mozna, ale caly czas mam kuracje undestorem, jezeli wezme cos co mnie zablokuje to rok kuracji w plecy. (Mam przewlekly stan kataboliczny, na ktory musze bardzo uwazac, i przy ktorym tradycyjne testy nie sa bezpiecznie w uzywaniu)

koniec weekendu. uff.

3 treningi na siłowni + rower w sobotę z synem.

Nie czuję nóg :)

Nie czuję łap :)

Skurcze łapią w klatę tak że nie mogę wstecznego wrzucić hahahah

ps i zapamiętać!!! nigdy, ale to przenigdy nie robić łapy, a godzinę później próbować się ogolić ...

nieeee, nieeee to nie tak, mowie ogolnie, bywasz tu czesto itp wiec jestem ciekaw, z tego co pisales prowadzisz aktywny tryb zycia, silownia i rower, wspomniales o wadze (140kg o ile pamietam) wiec ciekawi mnie Twoja forma.

C64 mialem,dokladnie pamietam pierwsza gra diamond dash....

to ze duzo pracujesz wiem od dawna (wystarczy poczytac pare Twoich postow, zerknac w sygnature by wiedzec ze na zasilku nie jestes)

Wracajac do silowni; jesli sie jej calkowicie nie poswiecisz (jedzienie w idealnych odstepach czasu, dobra dieta, 100% na silowni za kazdym razem) nie mozesz liczycz na fajerwerki. To bardziej styl zycia niz cokolwiek innego

P.S. nick pasuje do Ciebie idealnie

nadany przez kumpli po przekroczeniu 120tki hahaha

jak się uprę, idzie wiosna, pracy mniej i pilnuje michy to i schudne:

Dołączona grafika

ale i tak wole swoją większą postać heheeh

Wracajac do silowni; jesli sie jej calkowicie nie poswiecisz (jedzienie w idealnych odstepach czasu, dobra dieta, 100% na silowni za kazdym razem) nie mozesz liczycz na fajerwerki. To bardziej styl zycia niz cokolwiek innego

tak tak, ale po N latach ćwiczeń musisz podjąć decyzję czy chcesz zarabiać ciałem czy głową. a co za tym idzie decyzja. gdzie spędzasz większość czasu na siłowni czy w innej pracy:)

Witam ponownie :D Potrzebuję jakiś izotonik (ktoś tu wcześniej podawał taki skondensowany). Wymagania: brak kofeiny, brak wszystkich ulepszaczy na spalanie tłuszczu i inne tego typu bajery. Chodzi mi o taki izotonik, który dostarczy niezbędnych minerałów/witamin podczas/po wysiłku fizycznym. Jak by ktoś zapomniał mam 16 lat, 170 cm :)