BIGPUN 12628 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 zap[odaj stronke plis szukam roweru dla syna:) Cytuj Link to post Share on other sites
John Clark 5 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No to jak panie i panowie, pochwalimy się naszymi efektami na dzień dzisiejszy? (foty?) ;> Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Na rowerze jeżdżę - aczkolwiek przez niezbyt sprzyjającą pogodę nie tak dużo jakbym chciał. Co do siłowni - ostatnio mam sporo na głowie i nie mam czasu chodzić tak regularnie jak kiedyś - dlatego własnie przydałyby mi sie jakieś ćwiczenia, które mógłbym wykonywać w domu "po godzinach". Zacząłem się nawet zastanawiać nad jakimiś środkami przyspieszającymi spalanie tkanki tłuszczowej. Przydałby Ci się sprzęt do ćwiczeń,pewnie nie masz nic takiego / Rower stacjonarny,bieżnia do biegania,Atlas do ćwiczeń,czy wyciskanie sztangielek na ławeczce./ Ale prostszym sposobem na zgubienie brzucha,jest położyć sie choćby na karimacie.palcami stóp zahaczyć o coś stabilnego i z pozycji leżącej z rękoma za głową podnosić się do pozycji siedzącej i tak przez 15 - 0,30 minut co dzień. Miłego weekendu.Pozdrawiam.Pa. Cytuj Link to post Share on other sites
John Clark 5 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ale prostszym sposobem na zgubienie brzucha,jest położyć sie choćby na karimacie.palcami stóp zahaczyć o coś stabilnego i z pozycji leżącej z rękoma za głową podnosić się do pozycji siedzącej i tak przez 15 - 0,30 minut co dzień. Miłego weekendu.Pozdrawiam.Pa. Nie słuchaj kolegi bo nie ma racji. Ćwiczenia na brzuch nigdy nie pozwolą ci spalić tłuszczu tylko zwiększą mięsień. Na pozbycie się tłuszczyku tylko aeroby Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 I nic ci nie przyjdzie łatwo, pamiętaj Najpierw redukcja, czyli aeroby + dieta, i ważne - Tłuszcz nie będzie Ci schodził z nóg, jeżeli będziesz tylko biegał, tak samo nie będzie ci schodził z brzucha poprzez brzuszki(które nie są nawet ćwiczeniami aerobowymi). Tłuszcz spala się równomiernie z całego ciała. Potem, gdy już schudniesz, to dopiero zdobywasz masę i rzeźbisz, żeby to wszystko ładnie wyglądało Nie dało się edytować posta z góry, szkoda. Po bieganiu i ABS II(Poziom 3). http://img406.imageshack.us/img406/3753/dsc01880r.jpg http://img515.imageshack.us/img515/9275/dsc01881ea.jpg Te blizny to pozostałość bo fałdach, które miałem przed zrzuceniem wagi(Z 71kg, na obecną, 66kg), i niestety tworzą się one po siedzeniu skulonym, lekko zgarbionym, w ten sposób, że fałdki się tworzą i cały czas po tych linach wytwarzają blizny. W każdym bądź razie - jest duuuużo lepiej niż było, staram się o kaloryfer, ale z tym będzie ciężko widzę. Jednak - z wiszącego bebzola zrzuciłem na coś takiego, czyli płaski brzuch. Dla mnie to sukces, ale trwam dalej w ćwiczeniach Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No to jak panie i panowie, pochwalimy się naszymi efektami na dzień dzisiejszy? (foty?) ;> miala byc redukcja, a wyszlo jak zawsze Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Tobie to dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
John Clark 5 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) To czas na mnie Edytowane 23 Czerwca 2012 przez John Clark Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jest dobrze ale uwazaj na gino:) Cytuj Link to post Share on other sites
John Clark 5 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No niestety (czy na szczęście?) to lipo xd Cytuj Link to post Share on other sites
aleksander12 65 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 BIGPUN jakbyś to przyciął trochę to by to nie źle wyglądąło bo jest masywnie:D John Clark mam podobne wymiary no może troszke masywniej wyglądam bo zależy mi na sile i masie nie musi być super kraty na brzuchu, byle bez bębenka. No a Ty rozciągaj mięsnie klaty i ćwiczenia stosuj ktory mocno ją rozciągają i będzie git Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 @John Clark Brzuch fajny Cytuj Link to post Share on other sites
John Clark 5 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 bati999 a nic go nie ćwiczę, tylko aeroby ostatni raz ćwiczyłem na brzuch w zeszłym roku zimą Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No to jak panie i panowie, pochwalimy się naszymi efektami na dzień dzisiejszy? (foty?) ;> Nie mam sie jeszcze czym chwalic Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Nie bądź taki skromny:/ Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A ja się z piątku na sobotę czymś zatrułem Wczoraj pół dnia zdychałem a dzisiaj boli mnie w okolicach wątroby (chyba, że to wyrostek ale nie mam innych objawów). Wszystko mogę robić tylko nie biegać. Podczas wstrząsów boli mnie jak cholera i nici z redukcji (na razie odkładam spalacz i jutro idę do lekarza). Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No wstyd zwoje tluszczu pokazywac, albo zwisajaca skore Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A daj spokoj:) ja mam beben i sie nie wstydze! Dajesz! Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Po wakacjach Cytuj Link to post Share on other sites
bati999 13 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 bati999 a nic go nie ćwiczę, tylko aeroby ostatni raz ćwiczyłem na brzuch w zeszłym roku zimą Przy bieganiu, z tego co wiem, biega całe ciało, razem z brzuchem, stąd te mięśnie się chyba utrzymują Ale i tak wygląda to fajnie, mi do kaloryfera trochę jeszcze zejdzie. Wczoraj dopiero zacząłem 4 poziom ABS II, ale się nie opierniczam Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 A ja się z piątku na sobotę czymś zatrułem U mnie też dwa dni redukcji, sobota weselicho a niedziela poprawiny Na wadze ostatnio nie stałem ale coś mi się schudło odkąd śmigam co nieco na budowie Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mi sie ostatnio troszke udalo biceps ruszyc, lewa reka ~47CM prawa ~46CM Jeszcze z 10CM i bede happy Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 U mnie w dół z 42 niepełne 41 zostało ale takie skutki picia co weekend wódki Chodź z drugiej strony obserwuję wyraźną poprawę na brzuchu po takiej weekendowej kuracji Najlepsze historie z kupnem koszuli do gajera klatka 120 kark 44-45 a w pasie koło 80 kobity w sklepie stwierdziły że choćby chciały to nie są mi w stanie pomóc trzeba przeszyć albo proponują mi zapuszczenie piwnego kolegi Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja mam ze 39-40, ale sam tłuszcz. Cytuj Link to post Share on other sites
John Clark 5 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Liczyliście sobie kiedyś "ilość tłuszczu"? Ja w większości kalkulatorów, które znalazłem otrzymałem wynik 10%. Cel na ten rok to 5% - zobaczymy czy się uda, w końcu to tylko kilka kilo czystego tłuszczu mniej, a przy tej ilości aerobów, które robię i diecie myślę, że to całkiem realne ;] Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts