ThimGrim 0 Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Nowy komputer. Wszystko działa. Poza jedną drobną rzeczą. Kiedy odpalam komputer, nie wykrywa mi klawiatury (nie mogę się zalogować do Windowsa itd.). Mysz działa normalnie. Odpinam kabel od portu USB, podpinam ponownie w ten sam port - i już klawiatura wykryta i działa (Leopold FC900R). O co kaman? W biosie legacy USB cośtam mam enabled. Przejściówka PS/2 coś na to pomoże? Jak już klawiatura działa, to restarty nic w tym względzie nie zmieniają. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Napisz co za płytę główną masz. Cytuj Link to post Share on other sites
ThimGrim 0 Napisano 20 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Asus TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4Generalnie to jest tak jak tu Nie chce mi się wierzyć, że to kabel. Bo na poprzednim kompie wszystko działało. Pozostaje więc ta przejściówka PS/2... Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 A spróbuj z inną klawiaturą, sprawdzimy czy to winny jest kabel czy coś innego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts