Daniel_ 2 Napisano 30 Września 2022 Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Witajcie, jakieś doświadczenia z ww. sklepami? Chcę kupić u nich monitor, ale może warto dołożyć te 100zł i wziąć z moreli? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Morele też sobie podaruj. Szkoda nerwów. Cytuj Link to post Share on other sites
Daniel_ 2 Napisano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2022 5 godzin temu, adivxv napisał: Morele też sobie podaruj To jaki sklep byś polecił? Komputronik? Proline? Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Może x-kom? Co podpowiadają porównywarki cenowe? Cytuj Link to post Share on other sites
Daniel_ 2 Napisano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Porównywarki cenowe podpowiadają właśnie it-shop24 i alejest.pl. Ale nie chcę żeby okazało się, że mają jakieś badziewie czy coś. W jednym skarżyli się, że pakowanie tragiczne, pogniecione, a w drugim, że sprzęt porysowany. Oczywiście biorąc pod uwagę ten ułamek komentarzy negatywnych w stosunku do większości pozytywnych Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 2 Października 2022 Udostępnij Napisano 2 Października 2022 16 godzin temu, Daniel_ napisał: To jaki sklep byś polecił? Komputronik? Proline? To juz zdecydowanie lepiej.Xkom też idealny nie jest masa niedostępnego sprzetu wystawiają na stronie. Cytuj Link to post Share on other sites
Daniel_ 2 Napisano 2 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Myślę jeszcze, żeby całość zamówienia złożyć w jednym sklepie i wynegocjować lepszą cenę. Składam całe stanowisko do pracy, czyli od monitora i peryferiów do komputera (z wyjątkiem grafiki, bo ta już kupiona) Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 2 Października 2022 Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Też dobra opcja. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts