Kriss1989 0 Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Jakie opinie macie o stronie sklepnetflix.pl ? Ja kupiłem netflixa i przysłali mi jakiś kod vodpanel ale nawet go nie użyłem bo wysłałem wiadomość że chce odstąpić od umowy. Oczywiście zero odzewu. Numer telefonu wylaczony.Zgłaszam sprawę na policję chociaż wiem że 100zl już przepadło Link to post Share on other sites
alex16 0 Napisano 6 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Uwaga! Oszust! Przesłanie kodu następuje natychmiast, ale co z tego skoro kod nie działa. Reklamacja również, a pod nr telefonu jest skrzynka głosowa Jednoczesnie AUTOSEND, probuje sprzedac usluge, dodatkowe wyludzenie pieniedzy, jedna klika nie odzywaja sie , nie pomagaja, omijac oszustow. Link to post Share on other sites
alex16 0 Napisano 8 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Niestety mam identyczna sytuacje,Jak widac po opiniach jest to nagminne, wyłudzają pieniądze, przesyłają kody nieaktywne, autosend nic nie pomaga zero pomocy, najprawdopodobniej jest to ta sama grupa, OMIJAC Z DALEKA !!! Podejrzewam że osobom , które zapłacą dodatkowe 4,99 wysyłają poprawny kod. Link to post Share on other sites
agropilot 0 Napisano 22 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 też zostałem oszukany Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 22 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 Głupich nie sieją. Sklep fejkowy, wszystko jasne. Proponuje zamknąć wątek. 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts