pantarhei1 1 Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Jak włączyć freesync na tym monitorze z tytułu? Mam zainstalowane najnowsze sterowniki oraz karte jedną z nowszych radeona i wchodząc w panel adrenalin edition mam opcje, że funkcja jest nieobsługiwana i nie mogę zmienić ten opcji. Jestem pewny, że mój monitor obsługi freesync, bo ma naklejke plus patrzyłem na specyfikacje monitora. Są jakieś rzeczy które przeoczyłem? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie pawluto 202 Napisano 12 Września 2022 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 12 Września 2022 Musisz wejść w menu ale monitora i tam uaktywnić funkcję FreeSync. To się robi w monitorze ! Miałem to samo co ty - też nie umiałem włączyć freesync... Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4852 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Jak wyżej opcję aktywuje się również w samym monitorze. Sam się oznaczył jako rozwiązanie...wow. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14084 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Godzinę temu, CrisPell napisał: Sam się oznaczył jako rozwiązanie...wow. Naprawione 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts