marcelo97523 0 Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Specyfikacja pacjenta: Ryzen 5 1500x 16 GB DDR4 3000 mhz Gigabyte GTX 1050 TI Aorus B450 Elite XFX 650 w Witam, Mam problem z kartą graficzną, podłączone są dwa monitory pod wyjścia DVI oraz HDMI. Z niewiadomych przyczyn wyjście DP niestety nie działa.Nie stać mnie teraz na kupno nowej/używanej grafiki pokroju mojego GTXa, a do pracy mojej potrzebuje trzech monitorów. I teraz nasuwają się dwa pytania: -Czy kupując jakąś drugą kartę graficzną od nVidii (gtx 550/gt 730 itp) i podłączyć pod drugą grafikę 3 monitor to czy wyświetli się obraz na 3 ekranie? -Lub ewentualnie kupić jakiś rozgałęźnik/splitter HDMI? Będzie to działać? Wybaczcie gdy może być coś bez ładu i składu :D Pozdrawiam :D Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Jezeli tylko port nie dziala to pogadaj z jakims serwisem za jaka kase to naprawia moze to ci uratuje karte i 3 monitory 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 1 Września 2022 Udostępnij Napisano 1 Września 2022 3 godziny temu, marcelo97523 napisał: Czy kupując jakąś drugą kartę graficzną od nVidii (gtx 550/gt 730 itp) U mojej córki mam podłączony monitor pod grafikę , a drugi pod płytę główną do karty zintegrowanej . I działa na dwóch grafikach . Tak jest przy intelu 4 gen . Przy intelu 2 gen już ten myk nie działa . Ty akurat nie masz gpu zintegrowanego , ale możesz wymienić proca na taki z gpu zyskując na wydajności jeśli taka tobie by się przydała . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts