Woniak 0 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam, posiadam router firmy CISCO. Służył mi ponad 2 lata i nagle nie mogę połączyć się z internetem. Wszystkie diody świeciły się jak zwykle. Od momentu gdy go zresetowałem nie świeci się już żadna dioda a po podłączeniu go do zasilania wydobywa się z niego taki cichy wysoki dźwięk (b irytujący na dłuższą metę). Nie mogę się z nim połączyć przez przeglądarkę. Gdy chciałem ponownie zainstalować sterowniki z CD pisze, że router jest nie/źle podłączony. Co mogę zrobić by go reanimować? Gwarancja wygasła niestety... Cytuj Link to post Share on other sites
Kamerton 51 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Jaki to model routera ? CISCO to nic nie mówi w tym temacie. To tak jabyś napisał: mam samochód marki FIAT. Cytuj Link to post Share on other sites
Woniak 0 Napisano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) LINKSYS WKUSB54GC Edytowane 23 Lipca 2011 przez Woniak Cytuj Link to post Share on other sites
Kamerton 51 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) LINKSYS WKUSB54GC Oczywiście robiłeś RESET tego routera przytrzymując przycisk RESET z tyłu obudowy przez co najmniej 8 SEKUND. Edytowane 23 Lipca 2011 przez Kamerton Cytuj Link to post Share on other sites
Woniak 0 Napisano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Oczywiście robiłeś RESET tego routera przytrzymując przycisk RESET z tyłu obudowy przez co najmniej 8 SEKUND. Tak Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 A nic nie śmierdzi ? Piszczący dźwięk wydobywa się zazwyczaj ze starej elektroniki, typu właśnie routery, ładowarki do telefonów. Patrz na to że taki sprzęt pracuje 24/7. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts