vikingpl 28 Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 Hej, wiecie może co to może być za obudowa na zdjęciu? Źródło Noctua NH-L9i na amazon. Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 Przez Google Grafikę i wyszukiwanie obrazem dotarłem do SilverStone ML09 HTPC. Cytuj Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 2 godziny temu, WPRD700 napisał: Przez Google Grafikę i wyszukiwanie obrazem dotarłem do SilverStone ML09 HTPC. na bank nie : https://www.benchmark.pl/aktualnosci/noctua-wprowadza-chlodzenie-nh-l9i-17xx-miniaturowy-model-pod.html to jest buda typu cube Cytuj Link to post Share on other sites
vikingpl 28 Napisano 30 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) Też pierwotnie stawiałem na silverstone ale przejrzałem wszystkie podobne produkty i nic nie pasuje ze strony producenta. Ml09 ma w ogóle inną stronę zasilacz. @cyna76 chyba że kierując się Twoją sugestią i wyszukaniem było by to DAN Cases A4-SFX V4. Edit: Nie byłem pewien jeszcze dołu bo ciężko znaleźć na zdjęciach, ale na filmie zdecydowanie to jest ta obudowa. Uff, nie dawało mi to spokoju. I teraz zrobiłem sobie dylemat. Chciałem kupić In Win Chopin Pro ale nie podobał mi się w nim koncept zasilacza chociaż oczywiście mniejsza obudowa dzięki niemu była. Ale ta jest bardzo fajna. Edytowane 30 Lipca 2022 przez vikingpl Cytuj Link to post Share on other sites
cyna76 91 Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 14 godzin temu, vikingpl napisał: Edit: Nie byłem pewien jeszcze dołu bo ciężko znaleźć na zdjęciach, ale na filmie zdecydowanie to jest ta obudowa. Uff, nie dawało mi to spokoju. Też mi się wydaje że to ta buda , masz zacięcie ... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts