BarT_KR 2 Napisano 28 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Witam, Mój 3 letni Zenfone 5Z padł i chcąc nie chcąc zmuszony jestem do poszukiwania nowego smartfona. Kwota jaka chciałem przeznaczyć to okolice 2000 które można delikatnie naciągnąć. Z asusa bylem zadowolony (poza jego rozmiarem) do momentu w którym kompletnie padł (najprawdopodobniej zwarcie i spalony procesor). Oczekiwania: - kompaktowy wymiar, Zenfone 5z zdecydowanie był za duży i jego rozmiary mi przeszkadzały. - sprawność działania, płynność i niezawodność - marka nie ma kompletnie znaczenia. - wytrzymałość - średnio zmieniam telefon co 3-4 lata w zależności jak się trzyma więc szukam telefonu na lata. - Telefon głównie użytkuję do zwyczajnej komunikacji, muzyki, jako GPS, maile etc. nie gram kompletnie w żadne gry. Na razie w oko wpadł mi Iphone SE 2022 64GB oraz Zenfone 8 które można wyrwać lekko naciągając mój budżet, ale zwracam się z prośbą do was jako ekspertów czy te telefony są warte swojej ceny lub czy można wychaczyć coś tańszego spełniającego moje oczekiwania. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamiuo 2 Napisano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Motorola g200 sprawdź, sam właśnie szukam za s10e czegoś do 2 tys i właśnie zastanawiam sie nad g200 bo jeszcze promocja w pewnym zoltym sklepie jest teraz. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Zenofon 8 dobra oferta tak samo ta Motorola g200 co kolega wyżej napisał ją kierował bym się tym czy zależy ci na głośniku stereo czy na lepszym procesorze bo według mnie to główne różnice w tych telefonach Cytuj Link to post Share on other sites
BarT_KR 2 Napisano 14 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Wybór padł na zenfone 8, którego mam od kilku dni i jak narazie z kazdym kolejnym dniem przekonuje sie ze to byl dobry wybor 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts