reteryty 1 Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Witam mam pytanie co lepiej zostać przy starym flagowcu mi6 (bateria słaba, należałoby ja wymienić ale ciężko znaleźć oryginalna, a te co są na allegro dostępne mają średnie opinie) czy kupić nowy np. Samsung A22 5G? Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2185 Napisano 8 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2022 Ja bym brał nowego średniaka, po 3 latach nowy średniak ma lepszy ekran, lepszy proc, szybkie ładowanie, 5g , lepszy aparat, itd,generalnie ja wymieniam telefony co 2-3 lata na średniaki te co oferują najlepsza cena/jakość 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 9 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2022 Nie kupuj na allegro za duże ryzyko że ci zablokują telefon Cytuj Link to post Share on other sites
reteryty 1 Napisano 10 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2022 W dniu 9.07.2022 o 16:01, KwantowyYebaka napisał: Nie kupuj na allegro za duże ryzyko że ci zablokują telefon Tzn ? Cytuj Link to post Share on other sites
KwantowyYebaka 54 Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 W dniu 10.07.2022 o 18:13, reteryty napisał: Tzn ? Ludzie biorą telefony zamiast kredytu sprzedają w ten sam dzień za pół ceny w komisie i stąd masz wysyp urządzeń na olx/allegro. Normalnie nic by nie było w tym złego tylko że operatorzy zaczęli zdalnie blokować te telefony po pół roku migania się od spłaty raty więc jest duża szansa że kupisz telefon który rzeczywiście jest nowy w dobrej cenie a tu klops bo po paru miesiącach będzie blokada. Chora zagrywka bo zamiast ścigać dłużnika dostajesz rykoszetem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts