grip3r 4 Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Witam, Czy może ktoś polecić dobre kable do głośników efektowych, które bez obaw można położyć podtynkowo ? Czytałem że kabel powinien być puszczony w peszlu, nie wiem tylko czy przekrój 2x2,5 jeśli chodzi o głośniki tylne będzie ok? Jakimś audiofilem nie jestem, sprzęt też nie będzie za nie wiadomo ile ale chciałbym żeby te kilkanaście lat bez jakiś zakłóceń czy potrzeby wymiany posłużyły. Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 Dobrze wyczytałeś że kabel powinien być puszczony w peszlu, zaoszczędzisz w przyszłości sobie kucja ścian. Polecam ci kable estradowe Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2022 Procab LS25 na przykład, 2,5mm2 to aż nadmiar na tylne głośniki. W peszlu oczywiście. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts