Skocz do zawartości

Proszę o pomoc we wstydliwym temacie.

Recommended Posts

Witam,

bardzo proszę o wyrozumiałość. Wiem, że jest dużo osób z problemem, który mnie dotyczy.

Zatem...

Odkąd skończyłem szkołę zacząłem brudzić spodnie. W domu, w pracy... Czasem zdarza się w ogóle nie "zrobić tego" a czasem są całe uwalone :( Nie raz się zapomniałem i pojechałem tak do sklepu czy poszedłem do sąsiada. Później stało mi się to tak obojętne, że w ogóle przestałem na to zwracać uwagę. Myślę jednak, że skoro mam już prawie 33 lata to powinienem coś z tym zrobić.

Tutaj zwracam się z uprzejmą prośbą do Was... Czy wiecie jak temu zapobiec? O co wycieracie uwalone ręce w robocie? Bo ja właśnie o spodnie... Są inne metody? :(

Edytowane przez bonuz
4 minuty temu, bonuz napisał:

O co wycieracie uwalone ręce w robocie?

Jestem chemikiem więc u mnie coś takiego było by dosyć niebezpieczne, zwłaszcza przy zabawie z kwasami ;) 

Może spróbuj wycierać w ręczniczki papierowe albo jakąś szmatkę do tego przeznaczoną?

Po tytule nie tylko Ty miałeś takie skojarzenia ;) 

5 minut temu, bonuz napisał:

Aj tam do lekarza :D

No Kawa, ja robocze tak właśnie brudzę...

MiK, spódniczka ma mniejszą powierzchnię do wycierania niż spodenki... No chyba że z mnogością falbanek xD

Są spódnice maxi, do ziemi :P 

Jesteś po prostu brudasem który wyciera ręce w spodnie - Jak by cie wpuścić do mieszkania to wytrzesz ręce w firanke ??? :)

Patrząc na spodnie jakie noszą panie i pseudo panowie ( tak ...te podarte...ja rozumiem ze baba je nosi ale chłop ??? ) to te twoje brudne spodnie nei robią na nikim wrażenia...

Walcz z odruchem wycierania - zniknie problem.

37 minut temu, pawluto napisał:

rozumiem ze baba je nosi ale chłop ???

Jakie to ma znaczenie? Prawdziwy chłop chodzi w czym chce i ma w du**e co myślą inni! 

da Vinci przechadzał się po ulicach Florencji w różowej sukience razem ze swoim chłopakiem. I też miał to w du**e, bo miał protekcje samego króla i  popchną naukę i sztukę dziesiątki lat do przodu. 

A to jeszcze nic w porównaniu do tego co robił Tesla czy bracia Wright. Co, oni też nie byli męscy?