bonuz 665 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Witam, bardzo proszę o wyrozumiałość. Wiem, że jest dużo osób z problemem, który mnie dotyczy. Zatem... Odkąd skończyłem szkołę zacząłem brudzić spodnie. W domu, w pracy... Czasem zdarza się w ogóle nie "zrobić tego" a czasem są całe uwalone Nie raz się zapomniałem i pojechałem tak do sklepu czy poszedłem do sąsiada. Później stało mi się to tak obojętne, że w ogóle przestałem na to zwracać uwagę. Myślę jednak, że skoro mam już prawie 33 lata to powinienem coś z tym zrobić. Tutaj zwracam się z uprzejmą prośbą do Was... Czy wiecie jak temu zapobiec? O co wycieracie uwalone ręce w robocie? Bo ja właśnie o spodnie... Są inne metody? Edytowane 12 Czerwca 2022 przez bonuz Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 4 minuty temu, bonuz napisał: O co wycieracie uwalone ręce w robocie? Jestem chemikiem więc u mnie coś takiego było by dosyć niebezpieczne, zwłaszcza przy zabawie z kwasami Może spróbuj wycierać w ręczniczki papierowe albo jakąś szmatkę do tego przeznaczoną? Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Ale ja tak często wycieram w spodnie ręce z klejów itp. (wykończeniówka), że raz przeprosiłem szefa za wynoszenie materiału z roboty xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 To może podziel spodnie na robocze i normalne? W robocze byś wycierał ręce a potem jak skończysz pracę zamienisz je na normalne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 18 minut temu, bonuz napisał: Odkąd skończyłem szkołę zacząłem brudzić spodnie. Nie myślałeś aby chodzić w spódnicy albo sukience? Ewentualnie kilt? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Failure 4 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Musiałem przeczytać dwa razy by zrozumieć, a już chciałem napisać byś udał się z tym problemem do najbliższego lekarza. Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Aj tam do lekarza No Kawa, ja robocze tak właśnie brudzę... MiK, spódniczka ma mniejszą powierzchnię do wycierania niż spodenki... No chyba że z mnogością falbanek xD Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Po tytule nie tylko Ty miałeś takie skojarzenia 5 minut temu, bonuz napisał: Aj tam do lekarza No Kawa, ja robocze tak właśnie brudzę... MiK, spódniczka ma mniejszą powierzchnię do wycierania niż spodenki... No chyba że z mnogością falbanek xD Są spódnice maxi, do ziemi Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 665 Napisano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Tak, bonuz spódnice do góry żeby klęknąć do płytek a z tyłu chłopaki: "Paaaaani, ale ma pani cojones" 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 2 godziny temu, bonuz napisał: Odkąd skończyłem szkołę zacząłem brudzić spodnie. No ale gdzie jest problem, bo ja nie widzę? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Godzinę temu, bonuz napisał: Tak, bonuz spódnice do góry żeby klęknąć do płytek a z tyłu chłopaki: "Paaaaani, ale ma pani cojones" W teraźniejszych czasach to w sumie nic niezwykłego Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Jesteś po prostu brudasem który wyciera ręce w spodnie - Jak by cie wpuścić do mieszkania to wytrzesz ręce w firanke ??? Patrząc na spodnie jakie noszą panie i pseudo panowie ( tak ...te podarte...ja rozumiem ze baba je nosi ale chłop ??? ) to te twoje brudne spodnie nei robią na nikim wrażenia... Walcz z odruchem wycierania - zniknie problem. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 37 minut temu, pawluto napisał: rozumiem ze baba je nosi ale chłop ??? Jakie to ma znaczenie? Prawdziwy chłop chodzi w czym chce i ma w du**e co myślą inni! da Vinci przechadzał się po ulicach Florencji w różowej sukience razem ze swoim chłopakiem. I też miał to w du**e, bo miał protekcje samego króla i popchną naukę i sztukę dziesiątki lat do przodu. A to jeszcze nic w porównaniu do tego co robił Tesla czy bracia Wright. Co, oni też nie byli męscy? Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Słaby ten bajt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts