Adzixyva2 0 Napisano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 Witam, poszukuje dwóch osób do współdzielenia netflix.. 15zł miesięcznie i własny profil pod pinem. Jeżeli ktoś jest chętny to proszę o wiadomość na ig:Adzixyva lub fb: Adriana Szałańska Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 Netflix już nie pozwala dzielić konta jak się nie jest pod jednym dachem. Cytuj Link to post Share on other sites
Adzixyva2 0 Napisano 8 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2022 4 godziny temu, Wik-Mar napisał: Netflix już nie pozwala dzielić konta jak się nie jest pod jednym dachem. Ale jest to możliwe w dalszym ciągu i nie ma żadnych problemów, więc póki da się współdzielić to zawsze jakaś oszczędność, zwłaszcza że sama oglądam mało kiedy i szkoda tyle kasy dawać za jeden film tygodniowo. Jedynie złożyłam propozycje nie prosiłam o odpowiedz:) Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2022 Dostajesz losowego SMS-a z kodem jeśli nie wyrobisz się w minutę zakładają blokadę Cytuj Link to post Share on other sites
AnnaDymka 3 Napisano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2022 W dniu 9.06.2022 o 00:48, Adzixyva2 napisał: Ale jest to możliwe w dalszym ciągu i nie ma żadnych problemów, więc póki da się współdzielić to zawsze jakaś oszczędność, zwłaszcza że sama oglądam mało kiedy i szkoda tyle kasy dawać za jeden film tygodniowo. Jedynie złożyłam propozycje nie prosiłam o odpowiedz:) Hej i co ? U mnie to wygląda tak, że całość płaci mój brat tak jakby ze swojego rachunku, Jestem podpięta pod jego konto itd, W sumie jest 40 zł dzielone na 2 czyli składamy sie po 20 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Arnold567 0 Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 W dniu 8.06.2022 o 20:29, Wik-Mar napisał: Netflix już nie pozwala dzielić konta jak się nie jest pod jednym dachem. Cały czas mam podpiętego Netflixa i dzielę go z kilkoma osobami Skąd te informacje, że jest to zabronione? Bo ich nie mogę nigdzie znaleźć. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2182 Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 https://help.netflix.com/pl/node/123277 Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 13 zł z kodem lato, nie będę robił reklamy profil. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts